Adgang til mere end 21.591.375 billeder, illustrationer og videoer for hele institutionen

Sådan virker det

Selv de bedste projekter lever ikke op til deres fulde potentiale, hvis de studerende ikke har de rigtige værktøjer. Med adgang til millioner af professionelle billeder af højeste kvalitet giver du dine studerende mulighed for at løfte deres projekter til et højere niveau. Hver studerende får 30 downloads om måneden til deres akademiske opgaver, projekter og præsentationer. Derudover får jeres marketingafdeling 50 eller 150 downloads om måneden til kommerciel brug.

howitworks-student

Perfekt til studerende med høje krav til deres kreative projekter.

howitworks-students

Adgang til billeder af berømte landemærker og detaljerede illustrationer af højeste kvalitet.

howitworks-management

Nem brugeradministration. hold styr på alle de studerende med bare et par klik.

Kom nemt i gang

colourbox-website
  • Tilføj så mange studerende til kontoen som I ønsker - gratis
  • Studerende opretter selv deres konto og accepterer vores betingelser
  • Få ubegrænset adgang til Colourbox’ database af billeder, vektorer og videoer
  • Forbered de studerende på den virkelige verden ved at give dem et redskab, der dagligt benyttes af de professionelle

Hvad siger andre uddannelsesinstitutioner?

“Vi ledte specifikt efter et tilbud fra en service hvor vi kunne downloade billeder, og vi faldt over Colourbox uddannelseslicens. Både studerende, professorer og ansatte bruger flittigt deres 30 downloads pr. måned og de downloader en masse billeder til deres projekter og undervisning. Vi har fået en masse positive tilbagemeldinger for hjemmdesidens anvendelighed og den nøjagtighed søgeresultaterne giver. Vi vil klart anbefale Colourbox uddannelseslicens til andre universiteter.”

Irene Brunner, ZHAW School of Engineering, Winterthur, Switzerland

“Colourbox uddannelseslicens giver professorer og studerende legal adgang til professionalt billedmateriale, hvilket er mere og mere efterspurgt og anvendt i universitets kommunikation i dag. Mens behovet for billedmateriale er blevet større, er fokus på rettigheder og lignende blevet skærpet. Colourbox tilbud lader til at løse dette problem og især vores kollegaer, fra vores management program, er meget glade for løsningen.”

Andreas Archut, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, Germany

“Colourbox udfylder et klart behov hos vores design- og markedsføringstuderende, som skal bruge royalty-free billeder i høj kvalitet til deres projekter.”

Amos Turner, Head of Reference Services, Visual Arts Library, School of Visual Arts

“Københavns Universitet har tusinder af studerende og medarbejdere som dagligt har brug for gode billeder til projekter og præsentationer. Colourbox har et stort udvalg af professionelle billeder og er nemt at bruge. Og fordi de studerende selv styrer deres forbrug, er der en meget begrænset arbejdsbyrde for administratoren.”

Jens Fink-Jensen, Kommunikationsmedarbejder, University of Copenhagen

“Med 8.000 ansatte og 45.000 studerende har Aarhus Universitet et stort behov for billeder til brug på hjemmesider, i undervisningen, til brochure og til præsentationer. Colourbox er et godt produkt for os, fordi det er så brugervenligt. Især søgefunktionen og administration af kontoer er meget nemme at bruge.”

Lars Kruse, Photographer AU Communication Aarhus University

21.591.375

Billeder, vektorer og videoer

212.539

Professionelle bruger dagligt Colourbox til deres kreative projekter

10.087

Filer tilføjet i går

Redaktionelt materiale

Vi modtager hele tiden redaktionelt materiale. Uanset om jeres studerende har brug for billeder af det seneste NATO-møde eller er på jagt efter det helt perfekte billede af Obama, så vil vores redaktionelle materiale gøre de studerendes opgaver mere relevante end nogensinde.

Browse mere
european-union
european
trump
Obama
building

Abonnement fra kun 750,00 kr om måneden

Med et 50+ eller 150+ abonnement kan både studerendes og ansattes billedbehov blive dækket. Når du køber et af vores abonnementer opgraderer vi det til en skolelicens - gratis!

downloads til kommerciel brug

Køb et 50+ abonnement
Kan opsiges til enhver tid

downloads til kommerciel brug

Køb et 150+ abonnement
Kan opsiges til enhver tid

Har du allerede en uddannelsesnøgle?

Luk
Loading